FAQ

1) Cum functioneaza site-ul nostru?
Site-ul nostru functioneaza in principal ca o legatura intre oameni ce sunt in cautare de prieteni si adepti. Monede sunt oferite utilizatorilor, acestea fiind recompense. Cand devii adept sau dai un like pe Facebook, sau urmaresti videoul cuiva, sau ii vizitezi site-ul, ei iti dau Monede, si vice-versa cand ei devin adepti, dau like, sau viziteaza. Depinde de tine cate Monede vrei sa dai pentru fiecare adept, sau like, etc. Noi actionam ca agenti si iti facem cunostinta cu diverse persoane. Tu esti cel care iti alegi prietenii pe termen lung. Poti gasi multi oameni pe site-ul nostru, fiindca ne concentram pe dezvoltarea comunitatii noastre!
2) Ce este o "Moneda"?
Monede sunt folosite pentru a dezvolta reteaua ta sociala. Ele functioneaza ca recompense pe care le oferi oamenilor in schimbul accesarii paginii sau profilului tau. Si castigi Monede intr-un mod asemanator. Acest lucru ajuta la dezvoltarea unei comunitati puternice.
3) Cum pot castiga Monede?
Vei primi Monede pentru fiecare schimb pe care il faci cu utilizatorii nostri. De exemplu, daca dai like paginii unui membru poti castiga 5 Monede, sau la ce numar si-a setat membrul CPC-ul.
4) Pot cumpara Monede?
Da, poti cumpara Monede. Da clic pe "Cumpara Monede" in meniu pentru preturi. Monede sunt adaugate automat dupa plata.
5) Cum folosesc Monede?
Monede sunt scazute automat din contul tau de fiecare data cand un membru da like, se uita la video-ul tau, iti viziteaza site-ul, devine adept ... Cat timp ai un URL activ. Daca URL este dezactivat, nu iti va utiliza Monede.
6) Ce este CPC?
CPC = Monede Per Click. Daca ai CPC-ul setat mai mare decat al tuturor, vei fi afisat primul si iti vei primi fanii, adeptii sau abonatii mai repede decat ceilalti.
7) Cum pot face rapid rost de click-uri?
Poti primi clicuri mai repede setandu-ti CPC-ul mare, si vei fi afisat inaintea tuturor celorlalti membri. iti poti seta CPC-ul pana la 20 daca platesti pentru VIP si vei fi prima persoana de pe fiecare pagina.
8) Cate conturi pot face?
Ai voie sa folosesti un singur cont. Daca creezi mai mult de un cont, iti vom bana toate conturile!
9) Pot face credite mai multe?
Da, poti. Tot ce trebuie sa faci este sa promovezi site-ul cu link-ul tau special. Poti gasi acest link si mai multe informatii pe pagina "Afiliere" (din meniul de sus).
10) Voi primi monedele instant?
Nu, numai atunci cand utilizatorul inscris de pe link-ul tau de afiliere executa 10 click-uri facebook, google, twitter, youtube sau schimb de trafic.